Gebr. van der Graaf

Gebr. Van der Graaf is de toonaangevende detectiespecialist voor Dordrecht en wijde omgeving. Gebr. Van der Graaf detecteert kabels en leidingen in de ondergrond door middel van destructieve technieken (proefsleuven) of non-destructieve technieken (grondradar). Onze jarenlange ervaring is bekroond met diverse certificaten en erkenningen.

078 - 616 45 52 contact opnemen

Onze missie

Gebr. Van der Graaf BV is een maatschappelijk betrokken onderneming. Directie en medewerkers vinden het hun plicht overlast aan werkomgeving en milieu te voorkomen. Vanuit deze betrokkenheid nemen wij de verantwoordelijkheid voor een project en voeren wij de regie. Met onze technische competenties, locatiekennis en ervaring zorgen wij voor een soepele facilitering en afwikkeling van uw project. Elke dag opnieuw.

Onze visie

Tevreden opdrachtgevers met wie een duurzame relatie wordt opgebouwd, dat is ons streven. Onze maatschappelijke betrokkenheid vertalen wij in zorg voor onze opdrachtgevers en voor de omgeving waarin wij werken. Zo meten wij continu de klanttevredenheid en spannen wij ons in voor een milieuvriendelijke manier van werken. Maatschappelijke betrokkenheid, sociale verantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen: Gebr. Van der Graaf BV legt de lat voor zijn diensten en producten hoog.
 

Waarom kiezen voor Gebr. van der Graaf?

  • Flexibele partner met uitstekende service
  • Lokaal georiënteerd (regio Drechtsteden)
  • Brede kennis en complete dienstverlening
  • Geautomatiseerde efficiënte werkwijze
  • Verzekerd van kwaliteit

Gebr. van der Graaf bv is ISO 9001:2015 en VCA ** gecertificeerd en aangesloten bij de Graafcode

Certificaten

 

 

Wij werken onder andere voor

Gemeenten, ingenieursbureaus, aannemers, bedrijven en particulieren.