Onze succesfactoren

De producten en diensten van de Gebr. Van der Graaf BV hebben één ding gemeen: zorg voor mens en omgeving. Als ervaringsdeskundige met detectietechnieken heeft Gebr. Van der Graaf BV een gedegen kijk op de ondergrondse infrastructuur. Onze competenties en ervaringen zijn breed in onze organisatie te verankerd.

078 - 616 45 52 contact opnemen

Proceskennis en ervaring

Gebr. Van der Graaf BV biedt een totaalpakket voor ondergrondse detectie, waarbij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid leidend zijn. Een keur aan graaf- en detectietechnieken ondersteunt de uitvoering van uw project en faciliteert u bij de uitvoering van de Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten (WION). Onze praktijkervaring en constante projectanalyse dragen bij aan een optimale uitvoering.

Procesbeheersing

Eerst denken en dan pas doen, dat is de basis van ons werk.

Centraal in onze procesbeheersing staan:  

 •  Optimale samenwerking en communicatie
  Onze medewerkers houden niet alleen doorlopend contact met u en het hoofdkan-toor in Dordrecht, maar zorgen ook voor een goede communicatie met bijv. omwonenden.
 • Vakbekwaam personeel
  Onze eigen landmeetkundige dienst en gespecialiseerde detectieploegen brengen  met de modernste soft- en hardware de bodem nauwkeurig in kaart. Alle informatie wordt direct digitaal in ons systeem verwerkt.
 • Geruisloze en risicoarme uitvoering van de werkzaamheden
  Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is bij ons niet slechts een kreet.

Nazorg en garantie  

Nazorg is voor de Gebr. Van der Graaf BV een integraal deel van de duurzame relatie met opdrachtgever en omgeving. Wij brengen tijdens onze werkzaamheden de omgeving nauwkeurig in kaart, delen deze informatie vrijwel direct met u en houden haar voor u in ons archief beschikbaar. Vanzelfsprekend staan wij borg voor de door ons geleverde kwaliteit.

Waarom kiezen voor Gebr. van der Graaf?

 • Flexibele partner met uitstekende service
 • Lokaal georiënteerd (regio Drechtsteden)
 • Brede kennis en complete dienstverlening
 • Geautomatiseerde efficiënte werkwijze
 • Verzekerd van kwaliteit

Gebr. van der Graaf bv is ISO 9001:2015 en VCA ** gecertificeerd en aangesloten bij de Graafcode

 

Wij werken onder andere voor

Gemeenten, ingenieursbureaus, aannemers, bedrijven en particulieren.